Fredag var det klart for borteoppgjør mot Lura, og vi skulle endelig møte vår ekstrener og gode venn, Han Med Hunden, i obligatorisk kamp. Han Med Hunden hadde som vanlig meninger om det meste og var i godt humør, men fikk kritikk fra Lasse D pga av ny grønn bukse. Lura har startet ok etter opprykket og stod med seks poeng før kampen, mens vi kunne innta tabelltoppen med seier.

Første omgang var noe halvdød. Vi fikk ikke spillet til å sitte, og manglet en del på engasjement og snakking. Vi hadde likevel to treff i stolpen, men skapte lite utenom dette. Lura hadde en stor sjanse som Øssa reddet fint, og et par halvsjanser. Allerede før pause ble Tveit og Tp satt inn for å vise at vi ikke var fornøyd med det som ble prestert av laget utpå banen. Yngve og Morten ble ofret, siden de er unge og friske, og kunne komme inn senere i kampen og gjør en forskjell. På overtid i omgangen fikk vi ledermålet etter at Håkon til slutt fikk ballen i mål etter diverse rot etter en corner fra Jørn.

1-0 ledelse til halvtid etter en jevnspilt første omgang vi ikke var helt fornøyd med, heldigvis skulle vi vise oss fra en langt bedre side i 2. omgang. Allerede etter fem minutter økte vi ledelsen. Et perfekt innlegg fra Jørn ble flikket videre av Kristian, og Tp scoret sikkert ved bakre stolpe. Resten av omgangen hadde vi full kontroll. Lura hadde en stor sjanse da Øssa reddet fint og et par halvfarligheter fra langt hold, ellers var det vi som skapte det meste. Lasse D og Tveit misbrukte store muligheter, og vi hadde mange halvsjanser. Spillesmessig var det mye bedre og vi hadde ballen store deler av omgangen. Yngve og Morten kom inn igjen og bidro bra, mens Atle var like trygg som Tore når han kom inn i midtforsvaret. Tengesdal fikk de siste 10 minuttene etter å ha vært ute med ryggskade.

En fullt fortjent seier på en middels + dag. Vi viser vi har stor bredde i troppen og føler vi har kontroll defensivt hele kampen. Framover på banen ble det mye bedre i 2. omgang, men vi har litt å jobbe med fram mot neste kamp. Nå tar vi helg på toppen av tabellen, men en del lag har færre kamper og kan passere oss. Neste uke blir det ingen A-kamp pga at SIF 2 har trukket laget, men to spennende kamper for B-laget, mot Jarl på mandag og lokaloppgjør mot Sandved på torsdag. Neste A-kamp er fredag om to uker borte mot Tasta.

 

Lura – Austrått 0-2 (0-1)
Mål: Håkon Krogh og Erik Tengs Pedersen
Gult kort: Jørn Hagen
Lag: Øistein Malmin, Tommy Skjæveland, Tore Byberg, Øyvind Hebnes, Håkon Krogh, Roger Skjæveland, Jørn Hagen, Yngve Hagen, Lasse Dørheim, Morten Strusshamn og Kristian Magnussen
Benyttede innbyttere: Erik Tengs Pedersen, Kjetil Tveit, Arne Marcussen og Thomas Tengesdal

 

SPILLERBØRSEN:

5 poeng: Kjetil Tveit

4 poeng: Erik Tengs Pedersen

3 poeng: Øyvind Hebnes

2 poeng: Håkon Krogh

1 poeng: Øistein Malmin